SIMPEL, PRAKTISCH EN BETROUWBAAR

Wij ondersteunen u en uw organisatie met het goed neerzetten van de basis van continu verbeteren. U kunt volledig vertrouwen op een sterk fundament, kansen benutten, verliezen wegnemen en behaalde prestaties borgen.

COACHING

Heeft u behoefte aan een meer praktische aanpak van continu verbeteren? Wilt u ook een efficiënte, georganiseerde en prettige werkomgeving creëren?

Wij werken met passie aan het verbeteren van u en uw organisatie door als coach te fungeren op de 4 onderstaande basisonderdelen.

ADVIES

Wij vertalen u ideeën naar een concrete structuur waarin mens en systeem aandacht krijgen. Hierin is een goede balans tussen theorie en praktijk altijd aanwezig. Wij geven niet alleen advies, maar helpen ook bij de uitwerking van de 4 onderstaande basisonderdelen.Improvo coaching en advies biedt simpele en praktische oplossingen voor uitdagingen op het gebied van continu verbeteren van productie organisaties. Hierin helpt Improvo u en uw organisatie in 4 basis onderdelen van continu verbeteren.

  1. Strategische verliesanalyse
  2. Machine/ omgeving- verbetering
  3. Resultaat sturing
  4. Kaizen verbeterteams

Wij geloven dat het behalen van het gewenste effect (E) afhankelijk is van de kwaliteit van het systeem (K) en de acceptatie van de mens (A). We leren mensen de voordelen van structuur en het begrijpen van verandering. E=KxA 


DE 4 BASIS ONDERDELEN

STRATEGISCHE VERLIESANALYSE

Van u bedrijfsdoelstellingen, prioriteiten en verlies & winstrekening naar een duidelijk verbeterplan dat effect heeft op de prestatie.

MACHINE/ OMGEVING VERBETERING

Van een ongeorganiseerde werkomgeving naar een veilige, efficiënte en georganiseerde werkomgeving. Van machines die niet in basisconditie zijn naar efficiënte betrouwbare machines die altijd presteren.

RESULTAAT STURING

Van dienst- tot maandoverleg volledig in controle over het proces en de prestaties. Op gestructureerde wijze borgen dat behaalde resultaten standhouden door dagelijkse sturing op verliezen.

KAIZEN VERBETERTEAMS

Compacte verbeterteams die verliezen analyseren, aanpakken en borgen om zo een duurzaam resultaat te realiseren.

Heeft u vragen, neem dan vrijblijvend contact op met Improvo.