Wilt u uw concurrentie ook altijd 1 stap voor blijven en winnen in de markt? Continu verbeteren is de manier om te blijven winnen. Johan Cruijff heeft meerdere mooie en logische uitspraken. Hij zei ooit “Wil je winnen, dan moet je zorgen dat je altijd 1 doelpunt meer scoort dan je tegenstander”. Improvo sluit zich hier volledig bij aan: Blijf uw concurrentie altijd 1 stap voor om zelf te kunnen winnen.

Heeft uw bedrijf de ambitie om topspeler te zijn en te blijven? Wilt u ook over 5 jaar nog bovenaan staan? Alleen als uw team, uw middelen en processen in topconditie zijn, kunt u meespelen op het hoogste niveau. Improvo bouwt samen met u en uw mensen een sterk fundament in continu verbeteren, zodat u kan blijven scoren en de concurrentie voor blijft.

Goed inzicht in uw processen, organisatie en uw verbeterpotentieel zijn van groot belang. Op tijd en compleet leveren, kwaliteit van uw producten, veilige, schone en prettige werkomgevingen en een goede betrouwbare productie bepalen of u een topspeler kunt worden en blijven. Ook uw mensen en bijbehorend gedrag en niet te vergeten uw team zullen aan moeten sluiten bij de ambities van uw bedrijf. Het is de vermenigvuldiging van deze factoren die zorgt voor winnen in de markt.

Improvo heeft de overtuiging dat topprestaties alleen mogelijk zijn door maximale inzet met het juiste doel voor ogen en iedereen betrokken is met hoofd, handen en hart. Graag wilt Improvo u helpen, coachen en adviseren met het goed neerzetten van het fundament in continu verbeteren.

WAT DOEN WIJ

Improvo ontwikkelt en implementeert basisconcepten voor prestatieverbetering op de werkvloer. Onze opdrachtgevers staan vaak voor een uitdaging of willen een ambitie realiseren. Dit kan bijvoorbeeld een kwaliteitsverbetering of efficiëntieverbetering zijn.

Onze basis concepten leiden binnen een bepaalde tijd tot zichtbare resultaten. Zowel visueel op de werkvloer als in de cijfers. Wij brengen het management en de werkvloer met elkaar in verbinding en geloven in organisaties die plezier hebben in hun werk en zo efficiënt en effectief duurzame resultaten behalen.

VISIE - WAAROM

Alles wat wij doen staat in het teken van het veiligstellen van de continu verbeter grondbeginselen wij geloven in de kracht van de basis en het uitdagen van productie organisaties en onszelf. “Wij willen in samenwerking met bedrijven de basis voor wereldklasse dromen, denken, doen en doorzetten.

VISIE - HOE

De manier waarop wij onszelf en productie organisaties uitdagen is door het praktisch bouwen van een sterk fundament met 4 basis onderdelen van continu verbeteren.

  • Strategische verliesanalyse
  • Machine/ omgeving- verbetering
  • Resultaat sturing
  • Kaizen verbeterteams

Hiermee realiseren wij resultaten voor mens en machine sneller, sterker en met meer rendement op een praktische en systematische manier.